Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Akkerdaas, J.H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuidmeer-Jongejan, L., Huber, H., Swoboda, I., Rigby, N., Versteeg, S.A., Jensen, B.M., Quaak, S., Akkerdaas, J.H., Blom, L., Asturias, J., Bindslev-Jensen, C., Bernardi, M.L., Clausen, M., Ferrara, R., Hauer, M., Heyse, J., Kopp, S., Kowalski, M.L., Lewandowska-Polak, A., Linhart, B., Maderegger, B., Maillere, B., Mari, A., Martinez, A., Mills E.N.C., Neubauer, A., Nicoletti, C., Papadopoulos, N.G., Portoles, A., Ranta-Panula, V., Santos-Magadan, S., Schnoor, H.J., Sigurdardottir, S.T., Stahl-Skov, P., Stavroulakis, G., Stegfellner, G., Vázquez-Cortés, S., Witten, M., Stolz, F., Poulsen, L.K., Fernandez-Rivas, M., Valenta, R., Van Ree, R.
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2a3852f1e44e4274623297122c240d25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: The FAST (food allergy-specific immunotherapy) project aims at developing safe and effective subcutaneous immunotherapy for fish allergy, using recombinant hypoallergenic carp parvalbumin, Cyp c 1. Objectives: Preclinical characterization
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::3fb2006754f241f2613bbe03a94e4659
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002815
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002815
Background: Complaints of 'food allergy' are increasing. Standardized surveys of IgE sensitization to foods are still uncommon and multicountry surveys are rare. We have assessed IgE sensitization to food-associated allergens in different regions of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::867c73385403e4379329a4e64e3f1cb6
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002843
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002843
Publikováno v:
Allergy, 65(10), 1348-1349. Wiley-Blackwell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fc74fc998e52da2ad39cce119263b128
https://hdl.handle.net/1887/111604
https://hdl.handle.net/1887/111604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akkerdaas, J.H., Wensing, M., Knulst, A.C., Krebitz, M., Breiteneder, H., Vries, S. de, Penninks, A.H., Aalberse, R.C., Hefle, S.L., Ree, R. van
Publikováno v:
International Archives of Allergy and Immunology, 2, 132, 132-140
Background: Allergy to tree nuts, like hazelnuts, ranks among the most frequently observed food allergies. These allergies can start at early childhood and are, in contrast to other food allergies, not always outgrown by the patient. Tree nut allergy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::08448172870b94f65d6cd1b746aaab8e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd0993cf-7fdd-4f41-a8d1-177e865d748b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd0993cf-7fdd-4f41-a8d1-177e865d748b
Autor:
Wensing, M., Penninks, A.H., Hefle, S.L., Akkerdaas, J.H., Ree, R. van, Koppelman, S.J., Bruijnzeel-Koomen, C.A.F.M., Knulst, A.C.
Publikováno v:
Clinical and experimental allergy, 32(12), 1757-1762. Wiley-Blackwell
Clinical and Experimental Allergy, 12, 32, 1757-1762
Clinical and Experimental Allergy, 12, 32, 1757-1762
Background: The risk for allergic reactions depends on the sensitivity of individuals and the quantities of offending food ingested. The sensitivity varies among allergic individuals, as does the threshold dose of a food allergen capable of inducing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::597b646c165258883b4bdd56d5aa2d2a
https://pure.amc.nl/en/publications/the-range-of-minimum-provoking-doses-in-hazelnutallergic-patients-as-determined-by-doubleblind-placebocontrolled-food-challenges(41aee2a5-5872-42f8-a3f8-343d421becb9).html
https://pure.amc.nl/en/publications/the-range-of-minimum-provoking-doses-in-hazelnutallergic-patients-as-determined-by-doubleblind-placebocontrolled-food-challenges(41aee2a5-5872-42f8-a3f8-343d421becb9).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.