Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Akinwunmi, O.O."'
Publikováno v:
In Results in Materials December 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nigerian Food Journal June 2015 33(1):67-72
Autor:
Olofinjana, B., Egharevba, G.O., Eleruja, M.A., Jeynes, C., Adedeji, A.V., Akinwunmi, O.O., Taleatu, B.A., Mordi, C.U., Ajayi, E.O.B.
Publikováno v:
In Journal of Materials Science and Technology 2010 26(6):552-557
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 2 (2017); 44-52
In Nigeria, the eggs sold to the public are exposed to high storage temperature, without any indication of best buy dates. There is therefore a need to evaluate the microbial quality of eggs sold to the public. Forty-five pieces of raw and 15 pieces
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 40, No 1 (2019); 30-39
Background: Yoghurt is increasingly becoming a popular snack among children, adults and the elderly in Nigeria because of the ease of consumption and digestion. During local fermentation process of milk to produce yoghurt, there are conditions that e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 55-65
The focus of this study was to investigate the effects of hydrocolloids (xanthan or gelatin) on composite bread from plantain, defatted soy and wheat. Four bread samples were produced from plantain/wheat /soy /gum: (B), 40:40:20+xanthan (C), 40:40:20
Publikováno v:
In Optical Materials 1999 13(2):255-259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.