Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"Akinwande, B. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2023, Vol. 41 Issue 1/2, p124-131, 8p
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 2, p64-74, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Journal of Applied Science & Technology. 5:130-141
The use of clay and its minerals in vegetable oil purification has been tremendous. It has been discovered that surface modification or activation of this distinct adsorbent greatly increases its adsorptive capacity. Similarly, seed hulls also known
Autor:
Fidyasari, Ambar1 (AUTHOR), Estiasih, Teti2 (AUTHOR) teties@ub.ac.id, Wulan, Siti Narsito2 (AUTHOR), Khatib, Alfi3 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-18. 18p.
Autor:
Akinwande, B. A., Olatunde, S. J.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2015, Vol. 22 Issue 1, p332-336, 5p
Autor:
Köten, Mehmet1 mehmetkoten@kilis.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 2, p284-298. 15p.
Autor:
Mawouma, Saliou1 (AUTHOR) mawouma2001@yahoo.fr, Doudou Walko, Florence1 (AUTHOR), Mbyeya, Jude1 (AUTHOR), Hamidou Yaya, Souaibou1 (AUTHOR), Awoudamkine, Emmanuel1 (AUTHOR), Funtong, Carl Moses Mbofung2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p2115-2121. 7p.
Publikováno v:
Journal of Composites Science; Aug2024, Vol. 8 Issue 8, p302, 30p