Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Akingbala, J O"'
Autor:
Akingbala, J. O.1 john.akingbala@sta.uwi.edu, Adebisi, E. T.2, Baccus-Taylor, G. S. H.1, Falade, K. O.2, Lambert, I. A.
Publikováno v:
West Indian Journal of Engineering. Jul2007, Vol. 30 Issue 1, p32-36. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
5 pages, 2 figures, 5 tables.
A high lysine-producing mutant of Lactobacillus plantarum (OG 261-5) derived from a wild type strain (OG 261) previously isolated from fermenting ogi was evaluated for nutritional improvement of ogi in a modified fe
A high lysine-producing mutant of Lactobacillus plantarum (OG 261-5) derived from a wild type strain (OG 261) previously isolated from fermenting ogi was evaluated for nutritional improvement of ogi in a modified fe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::58b5ddb13f7db986cd19f69176c66862
http://hdl.handle.net/10261/23975
http://hdl.handle.net/10261/23975
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Information. 2004, Vol. 6 Issue 1, p77-87. 11p.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2003, Vol. 217 Issue 6, p492-497, 6p
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; Jan2002, Vol. 53 Issue 1, p15-27, 13p, 2 Diagrams, 8 Charts
Autor:
Sanni, L. O., Akingbala, J. O.
Publikováno v:
Drying Technology; Jan2000, Vol. 18 Issue 1/2, p421-431, 11p