Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Akin, D. E."'
Publikováno v:
BioResources, Vol 2, Iss 1, Pp 82-90 (2007)
Flax shive constitutes about 70% of the flax stem and has limited use. Because shive is a lignocellulosic by-product, it can potentially be pyrolyzed and activated to produce an activated carbon. The objective of this study was to create an activated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fbced463f1940a0baa5b7661d016188
Publikováno v:
Mycologia, 1991 Jan 01. 83(1), 40-47.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3759831
Publikováno v:
Mycologia, 1991 May 01. 83(3), 303-310.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3759990
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Structure
Aromatic constituents of cell walls limit the feeding value of forages, but information is lacking on the sites and types of these constituents that retard biodegradation. A series of cell types in stems and leaf blades of a normal (N) and a brown mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::3d1568afbc99e02d71ec87e188728512
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol12/iss3/5
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol12/iss3/5
Autor:
Akin, D. E., Rigsby, L. L.
Publikováno v:
Food Structure
Phenolic components within cell walls are the greatest limitation to biodegradation of plants, but the location and types of compounds within specific walls are poorly understood . Leaf blades of warm-season (Coastal and Coastcross-1 bermuda grasses
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::d800bfed9951cb6a3f88c4b1ef393759
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1285&context=foodmicrostructure
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1285&context=foodmicrostructure
Publikováno v:
Proceedings of the Beltwide Cotton Conferences; 2007, p1846-1852, 7p, 4 Graphs
Autor:
Annis, P. A., Brewer, M. S., Akin, D. E., Dodd, R. B., Foulk, J. A., Vaughn, E. A., Knopp, J. A.
Publikováno v:
Proceedings of the Beltwide Cotton Conferences; 2005, p2780-2786, 7p, 3 Charts, 3 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; Jun1998, Vol. 430 Issue 1, p653-656, 4p