Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Akhtar MH"'
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice, Vol Volume 12, Pp 95-96 (2021)
Mohammed Haris Javed-Akhtar, Hasan Ahmed, Adil Ali Department of Medicine, Imperial College London, School of Medicine, London, UKCorrespondence: Hasan AhmedDepartment of Medicine, Imperial College London, South Kensington, London SW7 2BU, UKTel +44
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f3e432cc5e04035a38855d2999f3bd0
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice, Vol Volume 10, Pp 1045-1046 (2019)
Imran Karim Janmohamed,1 Mohammed Haris Javed-Akhtar,2 Hamza El-Omar2 1University of Leeds, Faculty of Medicine and Health, Leeds, UK; 2Imperial College London, School of Medicine, London, UKCorrespondence: Imran Karim JanmohamedUniversity of Leeds,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c28385db3a134d17b4966076b5a5b304
Autor:
Akhtar Mh, Croteau Lg
Publikováno v:
Journal of environmental science and health. Part. B, Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes. 31(1)
A rapid, accurate, environmentally friendly and cost-effective microwave extraction technique was developed for the extraction of spiked and incurred salinomycin from chicken tissues (kidney, liver, muscle, ovarian yolk and fat). Extraction of salino
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 27:113-116
Autor:
Akhtar Mh
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 25:848-851
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 25:1017-1022
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 28:1083-1085