Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Akhmadullina, Alfiia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00135 (2020)
The addition of the antioxidant “Bisphenol-5” in the dietary feed of broiler chickens in the amount of 0.0002, 0.0004, 0.0008 and 0.0015 % of its weight contributed to the dietary nutrients digestibility enhancement, their absorbability and assim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cfe9e2627794e538fdbdffc0913d1d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akhmadullin, Renat, Litvinova, Irina, Musin, Lenar, Khamidullina, Leysan, Akhmadullina, Alfiia
Publikováno v:
Petroleum Science & Technology; 2022, Vol. 40 Issue 20, p2491-2503, 13p
Autor:
Fayzrakhmanov, D., Ziganshin, B., Nezhmetdinova, F., Shaydullin, R., Shilov, Valentin, Khakimova, Guzaliya, Semina, Olga, Akhmadullin, Renat, Akhmadullina, Alfiia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2020, Vol. 17, p1-4, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoang, Hien Y., Akhmadullin, Renat Maratovich, Akhmadullina, Farida Yunusovna, Zakirov, Rustem Kayumovich, Bui, Dinh Nhi, Akhmadullina, Alfiia Garipova, Gazizov, Almir Sabirovich
Publikováno v:
Journal of Sulfur Chemistry; Apr2018, Vol. 39 Issue 2, p130-139, 10p