Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Akhandaf, Y."'
Autor:
Akhandaf, Y. *, Van Klaveren, J., De Henauw, S., Van Donkersgoed, G., Van Gorcum, T., Papadopoulos, A., Sirot, V., Kennedy, M., Pinchen, H., Ruprich, J., Rehurkova, I., Perelló, G., Sioen, I.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2015 78:221-229
Autor:
Akhandaf, Y.1 (AUTHOR) yasmina.akhandaf@UGent.be, De Henauw, S.1 (AUTHOR), Dofkova, M.2 (AUTHOR), Ruprich, J.2 (AUTHOR), Papadopoulos, A.3 (AUTHOR), Sirot, V.3 (AUTHOR), Kennedy, M.C.4 (AUTHOR), Pinchen, H.5 (AUTHOR), Blume, K.6 (AUTHOR), Lindtner, O.6 (AUTHOR), Brantsaeter, A.L.7 (AUTHOR), Meltzer, H.M.7 (AUTHOR), Sioen, I.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jan2015, Vol. 32 Issue 1, p9-24. 16p. 7 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.