Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Akashi, Takahiro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering June 2019 127(6):710-713
Autor:
Tamada, Yoshihiro, Asai, Takuya, Kubodera, Takafumi, Akashi, Takahiro, Fukusaki, Eiichiro, Shimma, Shuichi
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; April 2024, Vol. 88 Issue: 4 p445-452, 8p
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):1000-1007
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. A, Chemical May 2013 371:42-47
Autor:
Ota Atsushi, Takahiro Yamauchi, Yutaka Okumoto, Yasuyoshi Sakai, Hiroyuki Iguchi, Hiroya Yurimoto, Akio Tani, Do Thi Di Thien, Akashi Takahiro
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 14, Iss 4, Pp 1385-1396 (2021)
Microbial Biotechnology
Microbial Biotechnology
We herein describe improvement of crop yield of several rice cultivars by foliar spraying of PPFMs. After selection of PPFM strains and rice cultivars by the in vitro seedling growth test, we further conducted paddy field experiments. The crop yield
Publikováno v:
Journal of Bioscience and Bioengineering. 127:710-713
Dimethyl trisulfide (DMTS) is the main component of hineka, an off-flavor generated in sake during storage. Genshu, or undiluted sake, is usually diluted with water during warimizu, the process of adjusting the alcohol content of sake. In this study,
Autor:
Yurimoto, Hiroya, Iguchi, Hiroyuki, Di Thien, Do Thi, Tani, Akio, Okumoto, Yutaka, Ota, Atsushi, Yamauchi, Takahiro, Akashi, Takahiro, Sakai, Yasuyoshi
Publikováno v:
Microbial Biotechnology.
Methylotrophs, which can utilize methanol as a sole carbon source, are promising microorganisms to be exploited in a methanol‐based bioeconomy, in which a variety of useful compounds are biotechnologically produced from natural gas‐derived methan
Autor:
Yurimoto, Hiroya, Iguchi, Hiroyuki, Di Thien, Do Thi, Tani, Akio, Okumoto, Yutaka, Ota, Atsushi, Yamauchi, Takahiro, Akashi, Takahiro, Sakai, Yasuyoshi
Publikováno v:
Microbial Biotechnology; Jul2021, Vol. 14 Issue 4, p1385-1396, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.