Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Akanya HO"'
Publikováno v:
African Journal of Environmental Science and Technology; Vol 5, No 9 (2011); 710-716
A pot experiment was conducted to determine the effect of fruiting on antinutrients (soluble and total oxalates), toxic substances (cyanide and nitrate) and some micronutrients namely: vitamin C, β-carotene (provitamin A) and mineral elements [(sodi
Publikováno v:
Nigerian Journal of Natural Products and Medicine; Vol 8 (2004); 11-12
The MeOH extracts of whole M. balsamina was active against Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa and Salmonella typhi and not effective against Saccharomyces cerevisiae and Aspergillus niger. Malarial curative test with Plas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olorunnado GB; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria.; Department of Science, School of Preliminary Studies, Kogi State Polytechnic, Lokoja, Nigeria., Muhammad HK; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria., Apeh DO; Department of Biochemistry, Confluence University of Science and Technology Osara, Osara, Nigeria., Salubuyi S; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria., Akanya HO; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria., Gbashi S; Department of Biotechnology and Food Technology, Faculty of Science, University of Johannesburg, Doornfontein Campus, Gauteng, South Africa., Kumphanda J; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria.; Department of Basic Sciences, Malawi University of Science and Technology, Limbe, Malawi., Njobeh PB; Department of Biotechnology and Food Technology, Faculty of Science, University of Johannesburg, Doornfontein Campus, Gauteng, South Africa., Makun HA; Department of Biochemistry, Africa Centre of Excellence for Mycotoxin and Food Safety, Federal University of Technology Minna, Minna, Nigeria.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2024 Apr; Vol. 41 (4), pp. 410-423. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 05.
Autor:
Abdu-Gusau K; Department of Medicine, Ahmadu Bello University, Zaria, Nigeria., Elegbede JA, Akanya HO
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition [Eur J Clin Nutr] 1989 Jan; Vol. 43 (1), pp. 53-7.