Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Akanni , F.O"'
Autor:
Awofadeju , O.F.J., Ademola, I.T., Afolabi , J.O., Oloyede, E.O., Oyeleye , A.O, Akanni , F.O
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Forestry and the Social Sciences; Vol. 18 No. 2 (2020); 22-34
One of the nutritional advantages of flour blend is to promote the nutritional composition of indigenous crops for food application. This study utilized, African yam bean (Sphenostylis stenocarpa) and unripe plantain (Musa paradisca) to create flour
Publikováno v:
International Journal of Agriculture Environment and Bioresearch. :44-54
Publikováno v:
International Journal of Agriculture Environment and Bioresearch. :30-43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.