Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Akanbi, C.T."'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2008, Vol. 38, Issue 5, pp. 451-457.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650810906976
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 67 – 73
Kilishi refers to thin strips of meat that are first dried, infused in a slurry of spices and groundnut cake, re-dried and roasted over a glowing flame. This study investigated the effect of drying conditions on the drying characteristics of meat sli
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ojo, A., Akanbi, C.T.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 72(2):141-146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2003, Vol. 54 Issue 6, p437. 9p.
Autor:
Akanbi, C.T.1 (AUTHOR) cakanbi@oauife.edu.ng, Ade‐Omowaye, B.I.2 (AUTHOR), Ojo, A.1 (AUTHOR), Adeyemi, I.A.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2003, Vol. 6 Issue 3, p405-418. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.