Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Akan, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal. 28:508-516
In the present work, the antioxidant, antimicrobial activities, total phenolic content, and microbiological quality of Mozzarella cheeses added with medicinal and aromatic plants namely rosemary (Rosmarinus officinalis L.), basil (Ocimum basilicum L.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of probiotic cultures including Enterococcus faecium, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei and prebiotics including inulin, oligofructose and their blends on fatty acid and organic acid compositions of goat-mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9718::b53e2c7789a3edd25c6aca5679c78ad5
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11720
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11720
2-s2.0-85048308066
The influence of supplementation with green and black tea on microbiological properties, antimicrobial and antioxidant activities of drinking yoghurt were investigated during 21 days of storage. The samples supplemented with 2
The influence of supplementation with green and black tea on microbiological properties, antimicrobial and antioxidant activities of drinking yoghurt were investigated during 21 days of storage. The samples supplemented with 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::62cf07bb9642fc00c96372b2e529e398
https://hdl.handle.net/11454/70767
https://hdl.handle.net/11454/70767
In this study, combinations of different mineral salt replacement for sodium chloride were used in Turkish White cheese production. The effect of sodium chloride substitutes on the physical, chemical and textural characteristics of cheese samples was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::7e43966756b6fd1d9cd9bf3ac81cef73
https://hdl.handle.net/11454/25228
https://hdl.handle.net/11454/25228
Zirconia restorations have been used successfully for years in dentistry owing to their biocompatibility and good mechanical properties. Because of their lack of translucency, zirconia cores are generally veneered with porcelain, which makes restorat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::6acd1fc4510393377656c92fba206871
https://hdl.handle.net/20.500.11831/4050
https://hdl.handle.net/20.500.11831/4050