Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Akabassi, Ghislain Comlan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teteli, Clément Soloum, Padonou, Elie Antoine, Langa, Ali Mbodou, Akabassi, Ghislain Comlan, Mukotanyi, Serge Mugisho, Kokou, Bruno Kokouvi
Publikováno v:
Alternatives Rurales; Oct2023, Issue 9, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akabassi, Ghislain Comlan1,2,3 (AUTHOR) cgakabassi@gmail.com, Padonou, Elie Antoine2,4 (AUTHOR), Déléké Koko, Kafui Inès Edna2,4 (AUTHOR), Assogbadjo, Bidossèssi Eliane Juliette5 (AUTHOR), Assogbadjo, Achille Ephrem2 (AUTHOR), Zirihi, Guédé Noël3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environment, Development & Sustainability. May2021, Vol. 23 Issue 5, p7670-7685. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akabassi, Ghislain Comlan, Padonou, Elie Antoine, Yao, Edouard Jacques Kouadio, Nakpalo, Silue, Palanga, Koffi Kibalou, Assogbadjo, Bidossèssi Eliane Juliette, Zandjanakou-Tachin, Martine, Assogbadjo, Achille Ephrem, Zirihi, Noël Guede
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences; Oct2022, Vol. 21 Issue 7, p425-431, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akabassi, Ghislain Comlan, Padonou, Elie Antoine, Chadare, Flora Josiane, Assogbadjo, Achille Ephrem
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 11, No 5 (2017); 1979-1993
Beaucoup de connaissances se perdent en Afrique faute de transmission, ce qui ne favorise pas la conservation des ressources par les populations locales. Il urge donc d’évaluer les connaissances des populations sur l’importance des ressources en