Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Akabanda, Fortune"'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atuna, Richard Atinpoore, Mensah, Mary-Ann Sarpong, Koomson, Gifty, Akabanda, Fortune, Dorvlo, Selorm Yaotse, Amagloh, Francis Kweku
Publikováno v:
Scientific Reports; 10/3/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-10, 10p
Autor:
Owusu-Kwarteng, James, Agyei, Dominic, Akabanda, Fortune, Atuna, Richard Atinpoore, Amagloh, Francis Kweku
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 6
Traditional food fermentation is a practice that precedes human history. Acidic products such as yogurts and sourdoughs or alcoholic beverages produced through lactic acid or yeast fermentations, respectively, are widely described and documented. How
Publikováno v:
BMC Public Health. 1/6/2017, Vol. 17 Issue 1, p1-9. 9p. 6 Charts, 1 Map.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owusu-Kwarteng, James, Akabanda, Fortune, Johansen, Pernille, Jespersen, Lene, Nielsen, Dennis S.
Publikováno v:
In Yogurt in Health and Disease Prevention 2017:275-283
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages; 2018, Vol. 4 Issue 2, p1-10, 10p