Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Ajwain essential oil"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract The aim of this research is to develop a composite antibacterial film for food packaging using low-density polyethylene (LDPE), linear low-density polyethylene (LLDPE), polyethylene-graft-maleic anhydride (PE-g-MA), and incorporating chitosa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/375d9a6901cb4bada79278a7bbfe0979
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 7, Iss , Pp 100425- (2024)
Nowadays developing wound dressing with higher antimicrobial properties which is accelerates healing, considered an emerging issue. In this study, we designed polylactic acid (PLA) films incorporated with different concentrations of nanochitosan (NCH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2a44cb5e2c5465e872b23e7f1fa7f7a
Autor:
Shokoufe Ghazanfari, Cyrus Akbari Shadbad, Amir Meimandipor, Seyed Abdollah Hosseini, Shirin Honarbakhsh
Publikováno v:
Veterinary and Animal Science, Vol 22, Iss , Pp 100321- (2023)
The aim of this study was to investigate the effects of different diet types, forms, and contents of ajwain essential oil (AEO) on various physiological characteristics of broiler chickens, including cell-mediated immunity responses, intestinal morph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5dabca891b74abf8ecfdbd5893c8f85
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 6, Pp 113-126 (2023)
The aim of this research was to investigate the efficiency of nozzle-less electrospinning for encapsulation of ajwain essential oil (as a hydrophobic bioactive) using two hydrocolloids (chitosan/gelatin) in order to enhance its antioxidant properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1173fe0f6f9c4b598b40c44aaf72e2b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.