Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ajish K. R."'
Autor:
Rekha Rose Koshy, Arunima Reghunadhan, Siji. K. Mary, Kiran Thomas, Ajish K. R., Sabu Thomas, Laly A. Pothen
Publikováno v:
New Journal of Chemistry. 46:9036-9047
Whole arrowroot powder, soy protein isolate and red cabbage anthocyanin were used to fabricate packaging films that can monitor the freshness of shrimp and can be used to detect ammonia.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ajish, K. R., Dhanya, B. P., Joseph, Nayana, Rani, M. Priya, Raghu, K. G., Vineetha, V. P., Radhakrishnan, K. V.
Publikováno v:
ChemInform; Jun2014, Vol. 45 Issue 24, pno-no, 1p
Autor:
Ajish, K. R., Joseph, Nayana, Rani, M. Priya, Raghu, K. G., Vineetha, V. P., Radhakrishnan, K. V.
Publikováno v:
ChemInform; Feb2014, Vol. 45 Issue 6, pno-no, 1p