Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ajisegiri E. S. A"'
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:462-467
Abstract—Artificial neural network (ANN) based model of transient simultaneous heat and mass transfer was used for the prediction of some thermo-physical during reconstitution of gari into thick paste. Temperature changes in the paste and moist
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2010, Vol. 33 Issue 3, p385-397. 13p. 5 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering; Feb2018, Vol. 16 Issue 1, p117-120, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control; 1996, Vol. 7 Issue: 3 p153-156, 4p
Publikováno v:
Journal of Stored Products Research; 1994, Vol. 30 Issue: 4 p331-331, 1p