Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Ajayi, E.O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olofintoye, T.A.J., Aboyeji, C.M., Oguntolu, O.O., Ajayi, E.O., Oladigbolu, A.A., Olaleye, O, Olugbemi, O, Abdul-Rafiu, A.M.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Research and Development; Vol 16, No 2 (2017); 53-64
Experiments were conducted at the National Horticultural Research Institute (NIHORT), Ibadan, Nigeria in 2012 and 2013 cropping seasons to determine the effects of plant population and soil amendments on the growth and yield of two varieties of amara
Autor:
Idowu-Agida, O.O.1 (AUTHOR), Ajayi, E.O.1 (AUTHOR) oluwakayodefunmi@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Vegetable Science. Oct-Dec2012, Vol. 18 Issue 4, p319-327. 9p.
Publikováno v:
Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva
Volume 78
Issue 5-6
Volume 78
Issue 5-6
Ciljevi ovog pokusa bili su usporediti različite pokazatelje tolerantnosti na sušu za predviđanje tolerantnosti na sušu i procijeniti trideset potomaka zrnatog amaranta (Amaranthus spp.) na tolerantnost na sušu primjenom nekoliko pokazatelja tol
Autor:
Babatunde B. O., Ajayi E.O.
Publikováno v:
Manager, Vol 12, Iss 1, Pp 98-108 (2010)
Customers relation management (CRM) is an emerging customer innovation focused on growing customers profitably by knowing, caring and delivering value to the customers in a bid to enhance customer intimacy, increase quality service levels and enhance
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Data in Brief September 2016 8:599-604
Publikováno v:
Food Chemistry. Oct2016, Vol. 209, p262-266. 5p.