Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Ajani, F."'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2013, Vol. 13 Issue 3, p7840-7852. 13p. 4 Charts.
Publikováno v:
Tourism Today (14500906); 2020, Issue 19, p104-120, 17p
Autor:
Ajani, E.K, Ajani, F
Publikováno v:
African Journal of Livestock Extension; Vol 6 (2008)
Potassium permanganate is one of the widely used chemicals in aquaculture, its usage if not properly controlled may stress the cultured fish. This study examined the metabolic responses of C. gariepinus fingerlings to stress due to potassium permanga
Autor:
Ajani, F., Omitoyin, S.A.
This study looked into the physicochemical and bacteriological investigation of fish and water in Aiba Reservoir. Water and fish samples collected were studied to assess their bacteriological and physicochemical characteristics and their suitability
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1022::c4e054dfd1a8c7bb23718d247209d3e4
http://aquaticcommons.org/23326/
http://aquaticcommons.org/23326/
Publikováno v:
African Journal of Livestock Extension; Vol 4 (2005); 55-61
This study evaluated the levels of ammonia and nitrite in Clarias gariepinus in some selected fish farms in Ibadan. twelve active fish farms were selected on the basis of their cultural practices and environments: extensive 4 each from semi-intensive
Publikováno v:
African Journal of Livestock Extension; Vol 3 (2004); 8-12
A total of eighty (80) juvenile Oreochromis niloticus were used for the feeding trial, which was conducted over an eight week period. A replicated treatment of ten fish per group were fed three species of aquatic weed, namely Azolla filiculoides (wat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Sep1991, Vol. 6 Issue 3, p233-236, 4p