Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Aiza García de H."'
Autor:
Evelin Rojas V., Emiro Valbuena C., Gabriel Torres F., Aiza García de H., María Piñero G., Luz Mila Galindo A
Publikováno v:
Revista Científica, Vol 19, Iss 3 (2009)
 Durante la elaboración del queso, la -k-caseína es hidrolizada por la renina (Quimosina E.C.3.4.23.4) en el enlace peptídico Fen105-Met106 generando dos fracciones: la para-k-caseína y el glicomacropéptido (GMP) que se libera al lactosuero. E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ded2f876d3594b0a95e12b9842343cb7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.