Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ait Saada, D."'
Publikováno v:
Nutrition & Santé, Vol 07, Iss 01, Pp 41-48 (2018)
Introduction. Whey proteins are well known for their nutritional value but also their functional properties because of their gelling and inter-facial properties. Objective. To extract whey protein concentrates and to study some techno-functional prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34e77ccf148b461d9c7abcb9077249ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ait Saada, D., Selselet Attou, G., Louiza Belkacemi, Ait Chabane, O., Italhi, M., Bekada, A. M. A., Kati, D.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 1 (2010)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The objective of this study was to investigate the effect of Ramadan fasting on body mass index (BMI) and on certain biochemical parameters of serum in women patients with non-insulin dependent diabetes mellitus. Sixty-six subjects from 3 regions loc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arioui F; Laboratory of Food Technology and Nutrition (LTAN) Department of Agronomy University Abdelhamid Ibn Badis Mostaganem 27000 Algeria., Ait Saada D; Laboratory of Food Technology and Nutrition (LTAN) Department of Agronomy University Abdelhamid Ibn Badis Mostaganem 27000 Algeria., Cheriguene A; Laboratory of Food Technology and Nutrition (LTAN) Department of Agronomy University Abdelhamid Ibn Badis Mostaganem 27000 Algeria.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2016 Jul 27; Vol. 5 (2), pp. 358-364. Date of Electronic Publication: 2016 Jul 27 (Print Publication: 2017).