Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Ait Mesbah Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oudir M; Higher School of Food Science and Agri-Food Industry, ESSAIA, Avenue Ahmed Hamidouche Route de Beaulieu, El Harrach, Alger 16200, Algeria.; Fundamental and Applied Physics Laboratory, FUNDAPL, Faculty of Science, University of Blida 1, P.O. Box 270, Route de Soumâa, Blida 09000, Algeria., Ait Mesbah Z; Fundamental and Applied Physics Laboratory, FUNDAPL, Faculty of Science, University of Blida 1, P.O. Box 270, Route de Soumâa, Blida 09000, Algeria., Lerari D; Center for Scientific and Technical Research in Physical and Chemical Analysis, CRAPC, Zone Industrielle Bou-Ismaïl, P.O. Box 384, Tipaza 42004, Algeria., Issad N; Higher School of Food Science and Agri-Food Industry, ESSAIA, Avenue Ahmed Hamidouche Route de Beaulieu, El Harrach, Alger 16200, Algeria., Djenane D; Laboratory of Food Quality and Food Safety, Mouloud Mammeri University, P.O. Box 17, Tizi Ouzou 15000, Algeria.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 25; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 25.