Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Ait Amar Hamid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Comptes rendus - Chimie July 2017 20(7):704-709
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry January 2017 34:310-316
Autor:
Boukhrissa, Athir1 (AUTHOR) aboukhrissa@usthb.dz, Rouidi, Lina Mounia1 (AUTHOR), Maurício, Rita2 (AUTHOR), Ait‐Amar, Hamid1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Water & Environment Journal. Feb2024, Vol. 38 Issue 1, p95-107. 13p.
Autor:
Ikhlef, Ahlem1 (AUTHOR), Ait‐Amar, Hamid1 (AUTHOR), Khelifi, Lakhdar2 (AUTHOR), Chemat, Smain3 (AUTHOR) smain.chemat@crapc.dz
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2022, Vol. 46 Issue 4, p1-9. 9p.
Autor:
Khous Dalale, Moulla Adnane. s, Ait Amar Hamid, Chorfi Hadjer, Cherchali Mohamed El .H, Belaid Messaouda, Ouarezki Sid-Ali, Benchabane Mounia
The deterioration of the environment and more specifically the aquatic medium has nowadays become progressively an issue of great concern worldwide. In the current context of climate change and demographic / economic growth, Algeria is subjected to a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2dfecfb10b5c4ed5c85a43c3482c8fe5
https://doi.org/10.5194/iahs2022-110
https://doi.org/10.5194/iahs2022-110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belkheiri, Daouia, Fourcade, Florence, Geneste, Florence, Floner, Didier, Aït-Amar, Hamid, Amrane, Abdeltif
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 2011 83:151-156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.