Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Aiswarya Girija"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
The low level of methionine, an essential sulfur-containing amino acid, limits the nutritional quality of seeds. Two main factors can control the level of protein-bound methionine: the level of free methionine that limits protein accumulation and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f9db2ab1444404a8fb1d5f81b0d8fc9
Autor:
Aswathi Usha, Manfred Beckmann, Soniya Eppurathu Vasudevan, Artur Pinski, Aiswarya Girija, Luis A. J. Mur, Divya Kattupalli, Sweda Sreekumar
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 11433, p 11433 (2021)
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 21
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 21
Phytophthora capsici is one of the most destructive pathogens causing quick wilt (foot rot) disease in black pepper (Piper nigrum L.) to which no effective resistance has been defined. To better understand the P. nigrum–P. capsici pathosystem, we e
Autor:
Aiswarya Girija, Mallika Vijayanathan, Lovely Jael Paul Solomon Devakumar, Soniya Eppurathu Vasudevan
Publikováno v:
Plant Cell, Tissue and Organ Culture (PCTOC). 128:715-721
Nitric oxide (NO) and elicitors have been found to enhance the defense responses in plants. In this study, the role of NO in the regulation of chalcone synthase (CHS) gene during jasmonic acid (JA)-mediated defense response under wound stress in ging
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Dordrecht, Netherlands)
Tef (Eragrostis tef), is a gluten-free orphan cereal, crop of nutritional and economical significance. Here we used untargeted metabolomics to survey metabolite variation in 14 diverse tef accessions at 15-days post germination. Tef genotypes were cl
Publikováno v:
Journal of Cereal Science