Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Aissa, Rabha"'
Autor:
Aissa, Rabha1 (AUTHOR), Asbbane, Abderrahim2 (AUTHOR) hallouch.o@gmail.com, Oubannin, Samira2 (AUTHOR), Bijla, Laila2 (AUTHOR), Bousaid, Zahra2 (AUTHOR), Hallouch, Otmane2 (AUTHOR), El Harkaoui, Said3 (AUTHOR), Matthäus, Bertrand3 (AUTHOR), Sakar, El Hassan4 (AUTHOR) e.sakar@uae.ac.ma, Gharby, Saïd2 (AUTHOR) e.sakar@uae.ac.ma
Publikováno v:
Analytica. Dec2023, Vol. 4 Issue 4, p500-512. 13p.
Autor:
Aissa, Rabha1, Ibourki, Mohamed2, Ait Bouzid, Hasna2, Bijla, Laila2, Oubannin, Samira2, Sakar, El Hassan3, Jadouali, Simohamed4, Hermansyah, Andi5 andi-h@ff.unair.ac.id, Khang Wen Goh6, Long Chiau Ming5,7,8 khangwen.goh@newinti.edu.my, Bouyahya, Abdelhakim9, Gharby, Said2
Publikováno v:
Journal of Medicine & Life. Jun2023, Vol. 16 Issue 6, p822-836. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gagour, Jamila, Ibourki, Mohamed, Antari, Abderraouf El, Sakar, El Hassan, Aissa, Rabha, Giuffrè, Angelo Maria, Laknifli, Abdellatif, Gharby, Said
Publikováno v:
European Food Research & Technology; May2024, Vol. 250 Issue 5, p1443-1456, 14p
Autor:
Bijla, Laila1 (AUTHOR), Aissa, Rabha2 (AUTHOR), Laknifli, Abdellatif1 (AUTHOR), Bouyahya, Abdelhakim3 (AUTHOR) boyahyaa‐90@hotmail.fr, Harhar, Hicham4 (AUTHOR), Gharby, Said1 (AUTHOR) s.gharby@uiz.ac.ma
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-16. 16p.
Autor:
Ibourki Mohamed, Ait Bouzid Hasna, Bijla Laila, Aissa Rabha, Sakar El Hassan, Ainane Tarik, Gharby Said, El Hammadi Abdellatif
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 9 (2022)
This study was carried out with the aim to evaluate physical fruit traits, proximate composition, elemental content, and fatty acid profiling of almond kernels from ten genotypes (sweet and bitter) grown under various agro-ecological conditions (Tafr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fa38ddf108240faa64d3f7d7de04475
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruby, Christian, Aïssa, Rabha, Géhin, Antoine, Cortot, Jérôme, Abdelmoula, Mustapha, Génin, Jean-Marie
Publikováno v:
In Comptes rendus - Géoscience 2006 338(6):420-432
Autor:
Aissa, Rabha, Francois, Michel, Ruby, Christian, Fauth, Francois, Medjahdi, Ghouti, Abdelmoula, Mustapha, Génin, Jean-Marie
Publikováno v:
In Journal of Physics and Chemistry of Solids 2006 67(5):1016-1019