Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Aires T"'
Marine sources in dog feeding: nutritive value and palatability of squid meal and shrimp hydrolysate
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Guilherme-Fernandes, J., author, Aires, T., author, Fonseca, A.J.M., author, Maia, M.R.G., author, Lima, S.A.C., author, Cabrita, A.R.J., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :447-447
Autor:
Pinto, P.I.S., Najafpour, B., Lima, P., Machado, P., Aires, T., Engelen, A., Tsironi, T., Anjos, L., Power, D.M.
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Journal of Materials Processing Tech. April 2019 266:46-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filipe, D., Salgado, José Manuel Seara, Fernandes, Helena, Castro, C., Belo, Isabel, Aires, T., Oliva-Teles, A., Moyano, F. J., Peres, H.
Sustainable aquaculture requires the reduction of fish meal use in diets, by replacing it with ecofriendly ingredients, as that vegetal feedstuff not desirable for human consumption. However, these pose challenges due to the presence of antinutrition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::b139677acd590f59d93211a8d5dd8952
https://hdl.handle.net/1822/64134
https://hdl.handle.net/1822/64134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.