Zobrazeno 1 - 10
of 370
pro vyhledávání: '"Air cells"'
Autor:
Alin Horatiu Nedelcu, Razvan Tudor Tepordei, Ancuta Lupu, Vasile Valeriu Lupu, Marius Constantin Moraru, Simona Alice Partene Vicoleanu, Gabriel Statescu, Cosmin Gabriel Popa, Manuela Ursaru, Cristina Claudia Tarniceriu
Publikováno v:
Medicina, Vol 60, Iss 11, p 1867 (2024)
Background and Objectives: Haller Cells (HCs) represent the abnormal migration of ethmoid cells that are located below the ethmoid bulla at the level of the upper wall of the maxillary sinus. Through their placement, the cells can exert a mass effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab67c40c847492791c82badbbcd548a
Publikováno v:
Romanian Journal of Oral Rehabilitation, Vol 15, Iss 4, Pp 113-124 (2023)
Aim of the study This study aimed to establish the pneumatic patterns of the temporo-mandibular joint (TMJ) in cone-beam computed tomography (CBCT) and to review the specific literature as compared to the results. Material and methods A retrospective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdb96e33eb2a4300bfa648bd5e42a771
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The Effect of Whey Protein Concentrates on Technological and Sensory Quality Indicators of Ice Cream
Autor:
Igor A. Gurskiy, Antonina A. Tvorogova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 3, Pp 439-448 (2022)
The demand for protein-fortified foods is increasing, and so is the necessity of the complete utilization of milk constituents in the food industry. The research objective was to study various technological and sensory indicators of ice cream fortifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25e342dbfbd24919991495289794bfc1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S Ghousia, C S Nyer Firdoose
Publikováno v:
National Journal of Clinical Anatomy, Vol 10, Iss 1, Pp 51-54 (2021)
The new advancing technologies have created a storm in the long-existing canons of anatomic sciences with the bandwagon of recent anatomical discoveries such as the existence and identification of a bilateral foramen in the coronoid process of the ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50b4afd4f4104446984b87d10f4e9a10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. B. Sitnikova, A. A. Tvorogova
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 2, Iss 2, Pp 31-35 (2019)
The results of studies of physical changes of the structure of milk ice cream at fat content of 4.0 % — 6.0 % and frozen whipped fruit desserts at different degree of overrun with/without addition of whey and whey protein concentrate are given in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594f39e2b6014345acaac8541578c21f
Publikováno v:
Indian Journal of Dental Research, Vol 29, Iss 2, Pp 181-185 (2018)
Aims: Haller Cells refer to the ethmoidal pneumatization and are the extensions of anterior ethmoid sinus into the floor of the orbit and superior aspect of the maxillary sinus, basically an anatomic variation. They may be associated with orofacial p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d76247906b264d52947cb81507861943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.