Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Aihemaiti, Aikebaier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aihemaiti, Aikebaier
Üniversite kentleri üniversitelerin gelişim sürecinde sosyal, politik ve ekonomik faktörlerin etkisiyle birçok üniversitenin alan ve yerleşim bölgesi açısından bir araya gelmesi sonucu üniversite ve üniversite çevresindeki bölgeler il
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::011d4ea30253129ace245cde082a1d1d
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/210201
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/210201
Autor:
Fan C; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Aihemaiti A; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Fan A; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Dilixiati A; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Zhao X; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Li Z; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Chen C; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China., Zhao G; College of Animal Science, Xinjiang Key Laboratory of Herbivore Nutrition for Meat & Milk, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.; College of Animal Science, Xinjiang Agricultural University, Urumqi, China.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2024 May 02; Vol. 15, pp. 1396796. Date of Electronic Publication: 2024 May 02 (Print Publication: 2024).