Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Aidoo, K.E"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2002 79(1):113-119
Autor:
Mohd Fuat, A.R.1 (AUTHOR), Aidoo, K.E.1 (AUTHOR) K.Aidoo@gcal.ac.uk, Calvert, T.W.1 (AUTHOR), Candlish, A.A.G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology. Jan/Feb2006, Vol. 44 Issue 1, p23-31. 9p. 4 Charts.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Jun2004, Vol. 21 Issue 6, p592-597. 6p.
Autor:
Aidoo, K.E., Nout, M.J.R.
Publikováno v:
Fermented Foods and Beverages of the World. Boca Raton, FL: Taylor & Francis
Fermented Foods and Beverages of the World
Fermented Foods and Beverages of the World
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6a9232dcce89c6443bdbfe984b9ad3d9
https://research.wur.nl/en/publications/functional-yeasts-and-molds-in-fermented-foods-and-beverages
https://research.wur.nl/en/publications/functional-yeasts-and-molds-in-fermented-foods-and-beverages
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research; Aug2006, Vol. 16 Issue 4, p313-317, 5p, 2 Graphs
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; Jul2001, Vol. 55 Issue 7, p589, 9p, 1 Chart, 7 Graphs
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture; June 2002, Vol. 82 Issue: 8 p848-853, 6p
Publikováno v:
Biotechnology Techniques; Feb1999, Vol. 13 Issue 2, p97-99, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.