Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ai‐Lati, Aisikaer"'
Autor:
Peng, Lin1,2,3 (AUTHOR), Ai‐lati, Aisikaer1,2,3 (AUTHOR), Liu, Shuangping1,2,3 (AUTHOR), Ji, Zhongwei1,2,3 (AUTHOR), Mao, Jian1,2,3,4 (AUTHOR) maojian@jiangnan.edu.cn, Che, Xin1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2020, Vol. 8 Issue 4, p2134-2142. 9p.
Autor:
Ai‐Lati, Aisikaer1,2,3, Liu, Shuangping1,2,3 lixt@btbu.edu.cn, Li, Xiuting4, Qian, Bin3, Shan, Yunfei1,2, Zhou, Zhilei1,2,3, Peng, Lin1,2,3, Ji, Zhongwei1,2,3, Mao, Jian1,2,3 maojian@jiangnan.edu.cn, Zou, Huijun3, Yu, Yongjian5, Zhu, Shenghu5
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2018, Vol. 42 Issue 4, p1-1. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioengineered; September 2017, Vol. 8 Issue: 5 p565-571, 7p