Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Ai, Wenting"'
Autor:
Ma, Xin, Li, HaiTao, Luo, HongWen, Nie, Song, Gao, SuJuan, Zhang, QiHui, Yuan, FeiYu, Ai, WenTing
Publikováno v:
In Journal of Petroleum Science and Engineering July 2022 214
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 30 April 2019 249:219-227
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 249:219-227
The effects of hot water dipping (HWD) and hot water forced convection (HWFC) treatments on the quality and membrane integrity of zucchini fruit were investigated during cold storage at 4 °C. Zucchini fruit were treated with hot water dipping at 40
Autor:
Ai, Wenting1,2, Wu, Min3, Chen, Lin4, Jiang, Baozhou5, Mu, Mian6, Liu, Lihua7, Yuan, Zuyi1 Yuan_submit@qq.com
Publikováno v:
Fundamental & Clinical Pharmacology. Apr2017, Vol. 31 Issue 2, p147-154. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2019 IEEE 7th International Conference on Bioinformatics and Computational Biology ( ICBCB).
Cucumber fruit is susceptible to chilling injury (CI) which results in the cellular structure damage of fruit during low temperature storage. However, visual symptoms of chilling injury may not be observed when they were taken out from low temperatur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.