Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Ahuja JK"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Casavale KO; Center for Food Safety and Applied Nutrition, Food and Drug Administration, United States Department of Health and Human Services, College Park, MD, United States., Anderson-Villaluz D; Office of Disease Prevention and Health Promotion, Office of the Assistant Secretary for Health, United States Department of Health and Human Services, Rockville, MD, United States., Ahuja JK; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Services, United States Department of Agriculture, Beltsville, MD, United States., Chakrabarti S; Nutrition Premarket Assessment Division, Bureau of Nutritional Sciences, Food Directorate, Health Products and Food Branch, Health Canada, Ottawa, Ontario, Canada., Gibbs K; Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development, National Institutes of Health, Bethesda, MD, United States., Hopperton K; Nutrition Premarket Assessment Division, Bureau of Nutritional Sciences, Food Directorate, Health Products and Food Branch, Health Canada, Ottawa, Ontario, Canada., Parnel S; Nutrition Premarket Assessment Division, Bureau of Nutritional Sciences, Food Directorate, Health Products and Food Branch, Health Canada, Ottawa, Ontario, Canada., Pehrsson PR; Methods and Application of Food Composition Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Agricultural Research Services, United States Department of Agriculture, Beltsville, MD, United States., Stanton M; Nutrition Premarket Assessment Division, Bureau of Nutritional Sciences, Food Directorate, Health Products and Food Branch, Health Canada, Ottawa, Ontario, Canada., Vargas AJ; Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development, National Institutes of Health, Bethesda, MD, United States. Electronic address: ashley.vargas@nih.gov.
Publikováno v:
Advances in nutrition (Bethesda, Md.) [Adv Nutr] 2023 Nov; Vol. 14 (6), pp. 1253-1254. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 25.
Autor:
Bianchi LM; Department of Biochemistry, Virginia Tech, Blacksburg, VA 24061, United States(2). Electronic address: lbianchi3@radford.edu., Phillips KM; Department of Biochemistry, Virginia Tech, Blacksburg, VA 24061, United States(2). Electronic address: kmpvpi@vt.edu., McGinty RC; Department of Biochemistry, Virginia Tech, Blacksburg, VA 24061, United States(2). Electronic address: ryanmcg131@gmail.com., Ahuja JK; USDA Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, 10300 Baltimore Avenue, Beltsville, MD 20705, United States. Electronic address: jaspreet.ahuja@ars.usda.gov., Pehrsson PR; USDA Agricultural Research Service, Beltsville Human Nutrition Research Center, 10300 Baltimore Avenue, Beltsville, MD 20705, United States. Electronic address: pamela.pehrsson@ars.usda.gov.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2019 Jan 15; Vol. 271, pp. 479-487. Date of Electronic Publication: 2018 Jul 26.