Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Ahohuendo, BC"'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 28, Iss 3, Pp 148-152 (2010)
Many African traditional leafy vegetables such as Acmella uliginosa, Ceratotheca sesamoides, Justicia tenella and Sesamum radiatum have been under domestication in the rural areas. Experiments were conducted in Benin to test the germination ability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5135483c284412d8c94d3b4b77df70b
Autor:
Sossa-Vihotogbé, CNA, Akissoe, NH, Anihouvi, VB, Ahohuendo, BC, Ahanchede, A, Hounhouigan, DJ
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 13, No 5 (2013); 8293-8312
Leafy vegetables are an excellent source of bioactive factors, traditionally used as important medical ingredients. Recently, some leafy vegetables are domesticated without the use of fertilizer, as well as the assessment of the effect of fertilizer
Autor:
Eteka, AC, Ahohuendo, BC, Ahoton, EL, Kakpo, FN, Dansi, A, Ahanchede, A, Hounhouigan, DJ, Vodouhe, RS, Sanni, A
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 2 (2012); 799-807
Sesamum radiatum est un légume feuille traditionnel de cueillette très consommé au Bénin. La culture de l’espèce nécessite la mise au point de technique de production adaptée. La présente étude vise à déterminer la technique de plantatio
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 4, No 5 (2010)
Cowpea is an important leguminous crop in Benin. Practices such as farming and storage conditions may influence the production yield and the grain quality. In this study, pre- and post-harvest practices ofcowpea were analysed in relation to the quali
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanya DRA; Université Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, Micalis Institute, 78350, Jouy-en-Josas, France. sanyadaniel86@yahoo.com., Syed-Ab-Rahman SF; School of Agriculture and Food Science, University of Queensland, 4072, Brisbane, Queensland, Australia., Jia A; School of Environmental & Biological Engineering, Nanjing University of Science and Technology, Xiaolingwei No. 200, Xuanwu District, 210014, Nanjing, Jiangsu, China., Onésime D; Université Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, Micalis Institute, 78350, Jouy-en-Josas, France., Kim KM; School of Applied BioSciences, College of Agriculture & Life Sciences, Kyungpook National University, 80 Daehak-ro, Buk-Gu, 41566, Daegu, Korea., Ahohuendo BC; Faculty of Agricultural Sciences, University of Abomey-Calavi, 526 Recette Principale, Cotonou 01, 01 BP, Abomey-Calavi, Benin., Rohr JR; Department of Biological Sciences, University of Notre Dame, Eck Institute of Global Health, Environmental Change Initiative, 178 Galvin Life Science Center, 46556, Notre Dame, IN, USA.
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2022 May 17; Vol. 38 (7), pp. 113. Date of Electronic Publication: 2022 May 17.