Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ahmad, Riyas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmad, Riyas, Buenconsejo, Pio John S., Alan Lim, Ming Pin, Harikesh, Padinhare Cholakkal, Sugathan, Vipinraj, Haselsberger, Reinhard, Koh, Teck Ming, Wei Lin Leong, Mathews, Nripan, Bruno, Annalisa, Michel-Beyerle, Maria-Elisabeth, Mhaisalkar, Subodh G.
Publikováno v:
Solar RRL; Jan2024, Vol. 8 Issue 2, p1-10, 10p
Autor:
Panji Adyputra, Yanti Budiasih, Rizki Nur Fahmi, M. Faqih Budianto, Supela Supela, Ahmad Riyas, Dewa Guna Negara Putra
Publikováno v:
Indonesian Journal of Economics Application. 1:16-20
Dodol is including traditional food which is already known in various regions of Indonesia. Dodol is a kind of food made from sugar and brown sugar and mix the ingredients. Maintaining cultural heritage therefore become very important. In line with t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.