Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"Ahmad, Gulzar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Renewable Energy October 2023 215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdulaziz S. Alkabaa, Alican Akcicek, Osman Taylan, Mohammed Balubaid, Mohammed Alamoudi, Waqar Ahmad Gulzar, Hisham Alidrisi, Enes Dertli, Salih Karasu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 574 (2024)
The objective of this study was to produce an innovative bigel formulation by combining glycerol monostearate (GMS) oleogel with hydrogels stabilized by various agents, including cold pressed chia seed oil by-product gum (CSG), gelatin (G), and whey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c845f8829af4ad29c7c76153af11594
Autor:
Ur Rehman, Saad, Farooq, M., Qamar, Adnan, Usman, M., Ahmad, Gulzar, Sultan, M., Wajid Saleem, M., Hussain, Ijaz, Imran, M., Ali, Qasim, Yasar Javaid, M., Siddiqui, Farrukh A.
Publikováno v:
In Alexandria Engineering Journal December 2022 61(12):12623-12634
Autor:
Farooq, M., Farhan, M., Ahmad, Gulzar, Tahir, Zia ul Rehman, Usman, M., Sultan, M., Saad Hanif, M., Imran, M., Anwar, Saqib, El-Sherbeeny, Ahmed M., Ali Shakir, M.
Publikováno v:
In Alexandria Engineering Journal November 2022 61(11):8943-8953
Autor:
Abbas, Qaiser1,2 (AUTHOR) qabbas@iu.edu.sa, Ahmad, Gulzar3 (AUTHOR) gulzar.ahmad@usa.edu.pk, Alyas, Tahir4 (AUTHOR) tahiralyas@lgu.edu.pk, Alghamdi, Turki1 (AUTHOR) dr.turki2@iu.edu.sa, Alsaawy, Yazed1 (AUTHOR) yalsaawy@iu.edu.sa, Alzahrani, Ali1 (AUTHOR) a.alzahrani@iu.edu.sa
Publikováno v:
Sensors (14248220). Nov2023, Vol. 23 Issue 21, p8753. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Open Innovation: Technology, Market, and Complexity March 2021 7(1)