Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Agustin, Melissa"'
Autor:
Agustin, Melissa B., Lahtinen, Maarit H., Kemell, Marianna, Oliaei, Erfan, Mikkonen, Kirsi S., Grönqvist, Stina, Lehtonen, Mari
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 266 Part 1
Autor:
Agustin, Melissa B., Lehtonen, Mari, Kemell, Marianna, Lahtinen, Panu, Oliaei, Erfan, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 March 2023 330
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 July 2018 192:28-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agustin, Melissa, Morais de Carvalho, Danila, Lahtinen, Maarit, Hilden, Kristiina, Lundell, Taina, Mikkonen, Kirsi S.
Lignin is an abundant natural feedstock that offers great potential as a renewable substitute for fossil-based resources. Its polyaromatic structure and unique properties have attracted significant research efforts. The advantages of an enzymatic ove
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::e1fce2c638b1335f9645bce0e82abf82
http://hdl.handle.net/10138/336147
http://hdl.handle.net/10138/336147
Autor:
Valoppi, Fabio, Agustin, Melissa B., Abik, Felix, Carvalho, Danila Morais de, Sithole, Jaison, Bhattarai, Mamata, Varis, Jutta Johanna, Arzami, Anis, Pulkkinen, Elli Eva, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
Valoppi, F, Agustin, M B, Abik, F, Carvalho, D M D, Sithole, J, Bhattarai, M, Varis, J J, Arzami, A, Pulkkinen, E E & Mikkonen, K S 2021, ' Insight on current advances in food science and technology for feeding the world population ', Frontiers in Sustainable Food Systems, vol. 5, 626227 . https://doi.org/10.3389/fsufs.2021.626227
While the world population is steadily increasing, the capacity of Earth to renew its resources is continuously declining. Consequently, the bioresources required for food production are diminishing and new approaches are needed to feed the current a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.