Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Aguilera Entrena Jaime"'
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Laurence Castle, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul J. Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Peter Moldeus, Sabina Passamonti, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, Detlef Wölfle, Birgit Dusemund, Alicja Mortensen, Dominique Turck, Stefania Barmaz, Aguilera Entrena Jaime, Agnieszka Mech, Ana Maria Rincon, Alexandra Tard, Giorgia Vianello, Ursula Gundert‐Remy
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 5, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Xanthan gum (E 415) was re‐evaluated in 2017 by the former EFSA Panel on Food Additives and Nutrient sources added to Food. As a follow‐up to that assessment, the Panel on Food Additives and Flavourings (FAF) was requested to assess the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7ed6d77c47d4c58b448df2d62afe5bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.