Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Aguiar, Luis Kluwe"'
Autor:
Higashi, Susan Yuko, Caleman, Silvia Morales de Queiroz, Manning, Louise, De Aguiar, Luis Kluwe, Monteiro, Guilherme Fowler A.
Publikováno v:
RAUSP Management Journal, 2023, Vol. 58, Issue 1, pp. 55-68.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/RAUSP-05-2022-0154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rombach, Meike, Dean, David, Vriesekoop, Frank, de Koning, Wim, Aguiar, Luis Kluwe, Anderson, Martin, Mongondry, Philippe, Oppong-Gyamfi, Mark, Urbano, Beatriz, Gómez Luciano, Cristino Alberto, Hao, Wendy, Eastwick, Emma, Jiang, Zheng (Virgil), Boereboom, Anouk
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2022 179
Autor:
Dean, David, Rombach, Meike, Vriesekoop, Frank, de Koning, Wim, Aguiar, Luis Kluwe, Anderson, Martin, Mongondry, Philippe, Urbano, Beatriz, Gómez Luciano, Cristino Alberto, Jiang, Bin, Boereboom, Anouk, Satyajaya, Wisnu, Yuliandari, Puspita, Rashid, Farzana, Khan, Imran, Alvarez, Beatriz
Publikováno v:
Journal of International Food & Agribusiness Marketing; Jun/Jul2024, Vol. 36 Issue 3, p502-526, 25p
Autor:
Bailone, Ricardo Lacava, Fukushima, Hirla Costa Silva, de Aguiar, Luis Kluwe, Borra, Ricardo Carneiro
Publikováno v:
Comp Med
The salt calcium chloride (CaCl2) is widely used in industry as a food additive; levels for human consumption are regulated by international or governmental agencies. Generally, the food industry relies on toxicity studies conducted in mammals such a
Autor:
Lucchese-Cheung, Thelma1 (AUTHOR), de Aguiar, Luis Kluwe2 (AUTHOR) ldeaguiar@harper-adams.ac.uk, Lima, Lilian Cunha de3 (AUTHOR), Spers, Eduardo Eugênio3 (AUTHOR), Quevedo-Silva, Filipe1 (AUTHOR), Alves, Fabiana Villa4 (AUTHOR), Giolo de Almeida, Roberto5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Products Marketing. Oct-Dec2021, Vol. 27 Issue 8/9, p384-398. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucchese-Cheung, Thelma1 (AUTHOR), Aguiar, Luis Kluwe De2 (AUTHOR) ldeaguiar@harper-adams.ac.uk, Da Silva, Renata Farias Ferreira1 (AUTHOR), Pereira, Matheus Wemerson1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Products Marketing. May2020, Vol. 26 Issue 4, p297-316. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.