Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Aguedo M."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 12, Iss 1, Pp 57-68 (2008)
Immobilized lipases and their applications. Lipases are able to catalyse the hydrolysis of glyceridic esters in aqueous media and the synthesis of esters in non-aqueous media. They are thus able to catalyse numerous reactions of industrial interest.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ce9546b3be464b9afdda09725aea61
Publikováno v:
Medicentro, Vol 12, Iss 3 (2011)
El linfoma no Hodgkin (LNH) es un tumor sólido del sistema hemolinfopoyético que tiene su origen, fundamentalmente, en los ganglios linfáticos, por lo que en la región orbitaria resulta poco frecuente su aparición primaria, y cuando esto ocurre,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c065faa550904c979e01896ab60faf13
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss 1, Pp 153-164 (2011)
Pectic oligosaccharides: production and potential applications. Pectic oligosaccharides (POS) are complex fragments coming from the chemical, physical or enzymatic degradation of pectin. Many studies have been focused on pectic oligosaccharides becau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a960748d956405a9c1a789552fb5146
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 14, Iss 4, Pp 681-691 (2010)
Production of aroma lactones by yeasts. Lactones are widely distributed in foods and beverages as aroma compounds. Their extraction from natural products is very expensive. Most of them can also be obtained in a chemical way, which is not well percei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf93c4a09c3341ec9cf16a2bff96629e
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2011 85(2):419-428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 42, Iss 4, Pp 327-336 (2004)
Food Technology and Biotechnology
Volume 42
Issue 4
Ciência Vitae
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Food Technology and Biotechnology
Volume 42
Issue 4
Ciência Vitae
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Lipids are an important source of aroma compounds. In foods, lipids are degraded or modified by enzymatic activities that are originally present in the raw materials or that develop later due to the growth of microorganisms. Mimicking these natural p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.