Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Agroclimatic zones"'
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 185, Iss 1, Pp 86-98 (2024)
Background. Yakutia lies within a risky farming region, where both low temperatures and insufficient moisture are the limiting factors. Oat is the main cereal fodder crop in Yakutia. Climate warming observed in recent decades has been affecting oat c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7a03767431a4299988803da34693150
Autor:
PRADIPA CHINNASAMY, PANNEERSELVAM SHANMUGAM, GEETHALAKSHMI VELLINGIRI, JAGANATHAN R, BHUVANEESWARI K., S. VIGNESWARAN
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology, Vol 25, Iss 4 (2023)
Assessing the pulse of an important legume crop, red gram (Cajanus cajan L.) of Tamil Nadu under changing climate and framing adaptation strategies were formulated using the DSSAT model. The assessment was done for the popular variety of red gram, vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bde2f618eb014bd59b0731e7b4817c7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maheshika Kalpage, Champa Dissanayake, Saranga Diyabalanage, Rohana Chandrajith, Russell Frew, Ruchika Fernando
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 3, p 275 (2022)
Information on the geographic origin of milk is important in determining quality attributes and for economic gain through building brand value associated with origin. Stable isotope signatures and trace element concentrations have been increasingly u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0937362a344844ba8d6d1339ceb5d24c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.