Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Agro-morphological trait"'
Autor:
قادر غفاری نعمت آباد1 ghaffari314@yahoo.com, جلال صب ا2, احسان محس نیفرد3, افش ین توکلی زانیانی4
Publikováno v:
Journal of Crop Breeding. Spring2024, Vol. 16 Issue 49, p103-115. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NORAISHAH HASAN, Norfarah nadhirah Noruddin, Abdul Rahim Harun, Faiz AHMAD, null Muhammad Noh, Shakinah Salleh, Umikalsom Hj. Bahari
Publikováno v:
Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences. 10:359-368
Taro (Colocasia esculenta) is one of the traditional crops with enormous sources of dietary fiber, carbohydrates, vitamins, and minerals contents. Mutation breeding using gamma radiation is one of the most preferred approaches used to induce mutation
Publikováno v:
Discover Sustainability, Vol 5, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Crop wild relatives are species can contribute valuable traits. The study characterized the morphological characteristics of wild sesame plants in their niche during 2018/19. Morphological characterization of 27 wild sesame executed. Data an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a83de297de52454c892026678459efaf
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 5, Iss 1, Pp 97-106 (2014)
Thirty six greengram genotypes were evaluated during kharif 2012 in three environments for analysis of quantitative traits. Association analysis showed significant positive relationship between seed yield and some of the agro-morphological traits viz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/451ba7aa2dc74ee9bed516a6f2c18bac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100772- (2023)
Common bean (Phaseolus vulgaris) is a seed crop with huge potential to contributing to food security in developing countries. In crop improvement, assessing genetic variability is a decisive step, requiring characterization of available crop germplas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41fa647ec21f4b3687753e148f33336e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verma, Shweta1 (AUTHOR) shweta14@bhu.ac.in, Hariwal, Manisha1 (AUTHOR), Kumar, Sanjay1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/18/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Nayoung Ro, Mesfin Haile, Bichsaem Kim, Gyu-Taek Cho, Jungro Lee, Yoon-Jung Lee, Do Yoon Hyun
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 19, p 2627 (2022)
Eggplant is one of the most economically and nutritionally important vegetables worldwide. The study of the association of phenotypic traits with genetic factors is vital for the rapid and efficient identification and selection of eggplant genetic re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b4b84f19f9243b5ad3768129e6003a2