Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Agro-industry waste"'
Autor:
Dora Neina, Eunice Agyarko-Mintah
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e15896- (2023)
Current declines in yam yields amidst increasing cultivated areas, land scarcity, and population surges call for more sustainable sedentary yam production systems. This study explored the nature of Amazonian Dark Earths (ADEs) as a basis for the form
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/673aa250cb164a79aa26b2b94bebbdd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 3, Iss 4, Pp 208-227 (2016)
Background and Objectives: In the era of global industrialization, enzymes are being used extensively in the various sectors including food processing. Owing to the high price of enzymes, various initiatives have been undertaken by the R&D sector for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc662eb378ed4401a74427502eda8729
Autor:
Kaur, Prabhjot
Food waste is a major socioeconomic issue all over the world. Around one-third of the total produce is wasted each year amounting to 1.3 billion tonnes. The Agri-food industry is a major producer of by-products from food waste including whole fruits
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::6e34138330069556d0fbe6bb57b3692f
https://hdl.handle.net/10214/27372
https://hdl.handle.net/10214/27372
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 5, Iss 4, p 93 (2018)
Agro-industrial waste is highly nutritious in nature and facilitates microbial growth. Most agricultural wastes are lignocellulosic in nature; a large fraction of it is composed of carbohydrates. Agricultural residues can thus be used for the product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbc12fe058184bd383038cc14cba7268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Virginia Mansanares Giacon, Lucieta Guerreiro Martorano, Andrezza de Melo Barbosa, Viviane Siqueira Magalhães Rebelo
Publikováno v:
Matéria (Rio de Janeiro) v.24 n.3 2019
Matéria (Rio de Janeiro. Online)
instacron:RLAM
Matéria (Rio de Janeiro), Volume: 24, Issue: 3, Article number: e12435, Published: 16 SEP 2019
Matéria (Rio de Janeiro. Online)
instacron:RLAM
Matéria (Rio de Janeiro), Volume: 24, Issue: 3, Article number: e12435, Published: 16 SEP 2019
RESUMO Na Amazônia, o principal potencial de contribuição para os Objetivos de Desenvolvimento Sustentável (ODS), está no aproveitamento de resíduos da agroindústria para uso na construção civil, como alternativa de novos materiais sustentá
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02ea6015fcce408658ed6a2d1b8905e3
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-70762019000300347
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-70762019000300347
Publikováno v:
Articles
Agro-industrial waste is highly nutritious in nature and facilitates microbial growth. Most agricultural wastes are lignocellulosic in nature; a large fraction of it is composed of carbohydrates. Agricultural residues can thus be used for the product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::3a5696c6d068349d248ff154ab0a0f90
https://arrow.tudublin.ie/context/tfschafart/article/1220/viewcontent/bioengineering_05_00093.pdf
https://arrow.tudublin.ie/context/tfschafart/article/1220/viewcontent/bioengineering_05_00093.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.