Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"Agro-food wastes"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c1917229bb64b8f94bcbf41ef7360ba
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 8 (2020)
Laccase is a multi-copper oxidase that catalyzes the oxidation of one electron of a wide range of phenolic compounds. The enzyme is considered eco-friendly because it requires molecular oxygen as co-substrate for the catalysis and it yields water as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c1e5876bb994a01808ec6c0d3c83071
Autor:
Divakar Dahiya, Poonam Singh Nigam
Publikováno v:
AIMS Energy, Vol 6, Iss 6, Pp 979-992 (2018)
This review describes the role of suitable and modified microorganisms as economical biocatalysts in the processing of by-products generated in industries and agriculture, which are cheaply available globally as renewable resources. Since the microbi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ed864d59f894ee48354c2496e75600f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Umile Gianfranco Spizzirri, Francesca Aiello, Gabriele Carullo, Anastasia Facente, Donatella Restuccia
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 2, p 230 (2021)
Site-Specific release of active molecules with antimicrobial activity spurred the interest in the development of innovative polymeric nanocarriers. In the preparation of polymeric devices, nanotechnologies usually overcome the inconvenience frequentl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c990a0ec4b58482c87eda4b68445c4b7
Autor:
Francesca Aiello, Donatella Restuccia, Umile Gianfranco Spizzirri, Gabriele Carullo, Mariarosaria Leporini, Monica Rosa Loizzo
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 3, p 83 (2020)
An increase in the number of novel fortified kefir-based beverages was observed in the last decades. Vegetables were often proposed as convenient resources of bioactive molecules able to improve nutraceutical benefits of these drinks and/or to confer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5176ac467114942ab7a11a7e39c0237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laura Micheli, Francesca Nocente, Ilaria Cacciotti, Katya Carbone, Mariano Paliotta, Claudia Mazzuca, Alessandra Ciampa, Maria Teresa Dell'Abate
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 5, Pp 597-609 (2019)
A simple, eco-friendly, cost-effective and rapid microwave-assisted method has been developed to synthetize dendritic silver nanostructures, composed of silver nanoparticles (AgNPs), using white grape pomace aqueous extract (WGPE) as both reducing an