Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"Agro-food system"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Billen, Gilles, Garnier, Josette
Publikováno v:
Comptes Rendus. Géoscience, Vol , Iss , Pp 1-15 (2022)
Starting from the study of the major impacts of human activity in the Seine river basin on ground- and surface water quality, due to domestic and industrial wastewater and to intensive agricultural practices, a research framework was developed, combi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30c7242c37a946e0a61eaeebd0beeee0
Autor:
Kadomtseva, Marina Ye.
Publikováno v:
Известия Саратовского университета. Новая серия: Серия «Экономика. Управление. Право», Vol 22, Iss 3, Pp 277-286 (2022)
Introduction. The relevance of the scientifi c substantiation of approaches to ensuring the sustainable development of the agro-food system is due to the growing impact of environmental factors on the internal structural balance and the target settin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c33dda323e94cbab7ea1d5dcfc36107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estela Romero, Josette Garnier, Gilles Billen, Antsiva Ramarson, Philippe Riou, Romain Le Gendre
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
Three scenarios for the future of the French agro-food system were specified for the territory draining into the Seine Bight, comprising Paris megacity and the Seine watershed. The first scenario assumes the pursuit of the current trend of opening an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10dd337e523548fa9541d8e6e9a805c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Environmental Science, Vol 9 (2021)
This study presents the first detailed estimate of Rwanda’s nitrogen (N) flows and N footprint for food (NFfood) from 1961 to 2018. Low N fertilizer inputs, substandard production techniques, and inefficient agricultural management practices are fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8461714696444c1baabc9d765c258d4d
Autor:
Flipo, Nicolas, Labadie, Pierre, Lestel, Laurence
This open access book reviews the water-agro-food and socio-eco-system of the Seine River basin (76,000 km2), and offers a historical perspective on the river’s long-term contamination. The Seine basin is inhabited by circa 17 million people and is
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/46804
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.