Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Agri-food residue"'
Autor:
Fredrick Nwude Eze, Rattana Muangrat, Sudarshan Singh, Wachira Jirarattanarangsri, Thanyaporn Siriwoharn, Yongyut Chalermchat
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2281 (2024)
Herein, the possibility of valorizing defatted sesame seed meal (DSSM) as a viable source for valuable plant proteins and amyloid-based nanostructure was investigated. Sesame seed protein isolate (SSPI) and the major storage protein globulin (SSG) we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4359015688419da3c76bacd36a429b
Autor:
Viviane Dias Medeiros Silva, Amanda Neris dos Santos, Maria Clara Coutinho Macedo, Camila Gonçalves Rodrigues, Vinicius Tadeu da Veiga Correia, Inayara Cristina Alves Lacerda, Camila Argenta Fante
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100276- (2023)
This study aimed to evaluate the effect of edible coating and films based on ripe banana peel flour and cornstarch, with and without extract of loquat (Eriobotrya japonica) leaves, in sliced and cut mozzarella cheese during 28 days of storage at 4 °
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6ab3954af704bacb5104b16a56b8ea2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Serpa-Fajardo, Diego Narváez-Guerrero, Carolina Serpa-Padilla, Elvis Hernández-Ramos, Gregorio Fernández-Lambert
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 23, p 12101 (2022)
This manuscript corresponds to exploratory research carried out to evaluate and define the operating parameters for applying osmotic dehydration (OD) as pretreatment for efficiency improvement in the convective drying of cassava bagasse, providing a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce8ffedf747e4b91b5d2c752f6b9764d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.