Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Agnolet, Sara"'
Autor:
Happyana, Nizar, Agnolet, Sara, Muntendam, Remco, Van Dam, Annie, Schneider, Bernd, Kayser, Oliver
Publikováno v:
In Phytochemistry March 2013 87:51-59
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2 November 2012 1262:130-137
Autor:
Joußen, Nicole, Agnolet, Sara, Lorenz, Sybille, Schöne, Sebastian E., Ellinger, Renate, Schneider, Bernd, Heckel, David G.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2012 Sep . 109(38), 15206-15211.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41706383
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stanstrup, Jan, Rusch, Anne-Mette, Agnolet, Sara, Rasmussen, Hasse B., Mølgaard, Per, van Staden, Johannes, Stafford, Gary I., Staerk, Dan
Publikováno v:
In Biochemical Systematics and Ecology 2010 38(3):346-348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chitsazian-Yazdi, Mahsa1 (AUTHOR), Agnolet, Sara2 (AUTHOR), Lorenz, Sybille2 (AUTHOR), Schneider, Bernd2 (AUTHOR), Es'haghi, Zarrin3 (AUTHOR), Kasaian, Jamal1 (AUTHOR), Khameneh, Bahman4 (AUTHOR), Iranshahi, Mehrdad1 (AUTHOR) Iranshahim@mums.ac.ir
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology. May2015, Vol. 53 Issue 5, p710-714. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ascorbic acid content in apple pulp, peel, and monovarietal cloudy juices of 64 different cultivars.
Autor:
Bassi, Michele, Lubes, Giuseppe, Bianchi, Flavia, Agnolet, Sara, Ciesa, Flavio, Brunner, Karin, Guerra, Walter, Robatscher, Peter, Oberhuber, Michael
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2017 Supplement, Vol. 20, pS2626-S2634, 9p, 1 Chart, 2 Graphs