Zobrazeno 1 - 10
of 1 068
pro vyhledávání: '"Agiorgitiko"'
Publikováno v:
AppliedChem, Vol 4, Iss 2, Pp 122-139 (2024)
Wine exerts a fundamental influence on the global market, and its aroma remains a crucial attribute contributing to its commercial value. The market could benefit significantly if a simple and cheap method of analyzing a wine’s aromatic profile wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c020aa4a06124a029cb8da1eabaf4819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazou, Maria1 (AUTHOR), Pagiati, Lena1 (AUTHOR), Dotsika, Elissavet2 (AUTHOR), Proxenia, Niki3 (AUTHOR), Kotseridis, Yorgos3 (AUTHOR), Tsakalidou, Effie1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. 3/17/2023, p1-18. 18p.
Autor:
Ioannis Ligas, Yorgos Kotseridis
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 63 (2024)
The international wine trade plays a crucial role in the global economy, and an effective method for wine sensory analysis is essential. The International Organization of Vine and Wine (OIV) has issued a review document on wine sensory analysis, but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/159c6136b6284e968a7e4c4600132a92
Autor:
Maria Kazou, Lena Pagiati, Elissavet Dotsika, Niki Proxenia, Yorgos Kotseridis, Effie Tsakalidou
Publikováno v:
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol 2023 (2023)
Vitis vinifera L. cv. Agiorgitiko is one of the most popular indigenous wine grape varieties in Greece, cultivated almost exclusively in the Nemea Protected Designation of Origin (PDO) zone. Here, the microbiota of soil, grapes, and wine, during cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be71898866364125829d517d32f2f9ac
Autor:
Dimitrios Kontogiannatos, Vicky Troianou, Maria Dimopoulou, Polydefkis Hatzopoulos, Yorgos Kotseridis
Publikováno v:
Beverages, Vol 7, Iss 2, p 27 (2021)
Nemea and Mantinia are famous wine regions in Greece known for two indigenous grape varieties, Agiorgitiko and Moschofilero, which produce high quality PDO wines. In the present study, indigenous Saccharomyces cerevisiae yeast strains were isolated a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8759c8d371e40668023a7519100d41b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petropoulos, Sofoklis, Kanellopoulou, Aikaterini, Paraskevopoulos, Ioannis, Kotseridis, Yorgos, Kallithraka, Stamatina
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2017 63:98-110
Autor:
Ligas, Ioannis, Kotseridis, Yorgos
Publikováno v:
Beverages; Dec2024, Vol. 10 Issue 4, p121, 18p