Zobrazeno 1 - 10
of 18 491
pro vyhledávání: '"Aging and Body Composition Study"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Cardiovascular disease (CVD) is a major chronic disease worldwide and its risk factors have long been investigating in epidemiological studies. Our study aims to develop a body composition-based risk score and integrate it into the Framingha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a183cfcd9847f5b931f0f3a31f7857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Potok, O. Alison, Ix, Joachim H., Shlipak, Michael G., Bansal, Nisha, Katz, Ronit, Kritchevsky, Stephen B., Rifkin, Dena E.
Publikováno v:
In Kidney Medicine March 2022 4(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jonathan H. Cheng, Andrew N. Hoofnagle, Ronit Katz, Stephen B. Kritchevsky, Michael G. Shlipak, Mark J. Sarnak, Joachim H. Ix, Charles Ginsberg
Publikováno v:
JBMR Plus, Vol 7, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
ABSTRACT Vitamin D deficiency is prevalent in 25% of Americans. However, 25(OH)D may not be an accurate measure of vitamin D because the majority (85%–90%) of 25(OH)D is bound to vitamin D binding protein (VDBP), which varies by over 30% across ind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abc56a6b50fa401f8da1d674904e9ff8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2020 112(6):1558-1565