Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Aghaei, S. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science & Technology (IJEST); Aug2021, Vol. 18 Issue 8, p2335-2344, 10p
Autor:
Melese, Aklilu1 (AUTHOR) wholesomeaklilu@gmail.com, Wubet, Walelign2 (AUTHOR), Hussen, Abdu3 (AUTHOR), Mulate, Kenaegzer1 (AUTHOR), Hailekiros, Afework4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Reviews in Inorganic Chemistry. Sep2024, Vol. 44 Issue 3, p303-321. 19p.
Autor:
Verma, Naveen1, Kaushal, Priya2, Sidhu, Amanpreet K.1 aman.preet1807@gmail.com, Kollur, Shiva Prasad3, Alavi, Mehran4
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry. 2024, p01-16. 16p.
Autor:
Al-Obeidi, Wassan Dawood Musa1 (AUTHOR), Al-Rawi, Dhafer F.1 (AUTHOR), Ali, Loay H.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Biomaterials. 11/1/2023, p1-11. 11p.
Autor:
Shafiei, Melika, Shafiei, Maral, Mohseni Sani, Naeema, Guo, Wangbiao, Guo, Shuaiqi, Vali, Hojatollah, Akbari Noghabi, Kambiz
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 2024, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zahoor, Sana1 (AUTHOR), Sheraz, Sadia1 (AUTHOR), Shams, Dilawar Farhan2 (AUTHOR), Rehman, Gauhar3 (AUTHOR), Nayab, Saira4 (AUTHOR), Shah, Muhammad Ishaq Ali1 (AUTHOR), Ateeq, Muhammad1 (AUTHOR), Shah, Said Karim5 (AUTHOR), Ahmad, Tanveer5 (AUTHOR), Shams, Sulaiman6 (AUTHOR), Khan, Waliullah1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BioMed Research International. 4/11/2023, p1-8. 8p.
Autor:
عطیه سادات حسینی1 hosseini.anvari0082@gmail.com, سید سهیل آقایی2 soheilaghaee@yahoo.com, محمدرضا زند منفر3 zand.monfared@gmail.com
Publikováno v:
Biological Journal of Microorganism. Spring2023, Vol. 12 Issue 45, Preceding p51-63. 15p.
Autor:
Zan, Lixia1,2,3,4 (AUTHOR) lixiazan@snut.edu.cn, Wang, Chao1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p1797-1814. 18p.